Week 84: Integra solar 1

Gepubliceerd op 15 augustus 2022 om 18:03

Eerder hebben we al een keer over het merk Integra gesproken, meer bepaald over de voorloper Connecta. En met de huidige hittegolf is deze integra solar enorm toepasselijk.

Deze dragers staan bekend voor hun compactheid, door het ontbreken van een gevulde tailleband en dik gevoerde schouderbanden. Deze Integra solar is daarbij nog eens van UV werende en sneldrogende stof gemaakt. Ideaal dus voor op vakantie deze zomermaanden. 

Het is een schortmodel drager, je doet hem om zoals een schortje, je hebt dus geen duidelijke tailleband. De schouderbanden kruis je op je rug en zijn in beide richtingen aan te spannen. 

De Integra komt in drie maatvoeringen. De 1 past vanaf een flinke maat 56, door middel van het bijgeleverde verkleinriempje, tot ongeveer maat 86. Verder heb je dan nog de peuterversie size 2, en de kleuterversie size 3.

De drager zelf is dus niet verstelbaar, en ook voor de draagouder is er bitter weinig af te stellen. Dit maakt dat hij heel simpel in gebruik is. Deze Integra Solar komt in verschillende effen kleuren.

Wat vinden wij er zelf van? De solar versie hier is echt heel erg licht, en ook nog eens UV werend. Deze drager kan dus ook gebruikt worden onder de douche en beschermt je kindje ook door middel van het brede slaapkapje tegen felle zon. 

De schouderbanden zelf zijn dun gevoerd, en de webbing die aanhecht op de zijkant van het rugpand is 5 cm breed met dito gesp. Dit maakt het geheel hier wel contradictorisch bombastisch jammer genoeg. Maar deze compacte drager is zowel licht als comfortabel.

 

- Iedereen heeft een andere lichaamsbouw en elke drager is anders, ga dus zeker goed passen voor je een drager koopt. Zo vermijd je een miskoop. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.