Week 83: Mamamotion carrier

Gepubliceerd op 8 augustus 2022 om 20:07

Mamamotion is een Duits bedrijf dat zich specialiseert in het maken van zwangerschapsaccessoires en draagsystemen. Zo hebben ze ook een zip-in voor in je eigen jas, te gebruiken tijdens de zwangerschap, maar ook om van je jas een draagjas te maken.

Hun draagzak is zoals we zeggen een modulaire drager. Dat betekent dat het allemaal losse onderdelen zijn die je als een bouwpakket kan samenstellen. Zo hebben ze vier verschillende maten rugpanden en twee verschillende soorten schouderbanden.

Het is dus een verstelbare drager, maar niet in de zuivere zin van het woord, je past niet de drager zelf aan in breedte en hoogte maar plaatst een grotere maat rugpand op de tailleband wanneer je kindje groter wordt. Op deze manier past hij van een flinke maat 50 (door het verkleinbandje te gebruiken) tot en met maat 104.

De tailleband zelf is recht en stevig, de rugpanden zijn netjes per maat aangegeven en plaats je met drukknoopjes en klittenband op de tailleband. het midden is netjes aangegeven door een knoopje in een andere kleur. De rugpanden bestaan uit verschillende effen kleuren, een paar motiefjes en uit de kleuren van landenvlaggen. De stof is zacht linnenachtig. Je kan je drager ook al volledig samengesteld kopen. Mamamotion heeft naast de basisstukken ook nog slaapkapjes en sabbelpads in allerlei kleurtjes.

De schouderbanden zijn knoopbanden, dit maakt van de MaMo een halfbuckle. De schouderbanden bevestig je eveneens met drukknoopjes en een lusje, en bestaan in een uitwaaierende versie en een smalle versie. 

Voor de dragende persoon is er weinig afstelling mogelijk.

Wat vinden we er zelf van? De drager is simpel en zacht, door rugpanden te vervangen moet je niet lopen knoeien met de juiste afstelling, dat is dus zeker gemakkelijker voor ouders. Het ontbreken van andere afstelgespen geeft de drager een elegant uiterlijk. De aanduiding in broekmaten op het rugpand is een dikke plus.

 

- Zoals steeds is elke drager anders, net zoals elk lichaam anders is. Wil je weten of deze drager voor jou een match is dan moet je goed passen, zo vermijd je een miskoop. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.