Week 79: Little frog cross hybrid

Gepubliceerd op 11 juli 2022 om 17:50

Pas binnen, deze week gaan we aan de slag met het nieuwste model van het Poolse Little frog. Deze cross hybrid is een draagzak van het halfbuckle type. Dat betekent dat je lange knoopbanden hebt als schouderband en een klikgesp op de tailleband. 


De drager is aanpasbaar van maat (ruime!) 50/56 tot en met maat 92. Je kan eenvoudig de breedte aan de tailleband aanpassen door de klittenband op de juiste plek te kleven, deze wordt reeds aangeduid met een maatvoering op leeftijd. Dat is dus maar een indicatie, want de ene vijfmaander is de andere niet. De hoogte kan je aan de zijkant van het rugpand met laddergespen instellen. De stof kan je dan terugplooien zodat alles netjes zit. Er hoort ook een afneembaar slaapkapje bij dat bevestigd wordt dior drukknopen. De schouderbanden zijn meteen uitspreidbaar en de tailleband is halfzacht gevoerd, waardoor beide fijn aanpassen op je lijf.

Wat vinden we er zelf van? Het afstellen is simpel, al lopen de laddergespen nog heel stroef, en de maatvoering had beter in broekmaat dan in leeftijd aangeduid geweest. Verder is hij voor een echte newborn aan de ruime kant. De stof is heerlijk zacht en de drager drapeert soepel rond je lijf. Al bij al is dit voor mij persoonlijk wel een van de fijnere halfbuckles.

- Zoals steeds geldt dat elke model drager anders is, en ieder lichaam is uniek. Wil je jezelf een miskoop besparen, pas dan uitgebreid voor je koopt.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.