Week 75: Oscha cairis toddler

Gepubliceerd op 6 juni 2022 om 19:35

Deze week kiezen we voor de halfbuckle van Oscha. Deze Cairis toddler is een drager gemaakt van fijne draagdoekenstof van het Schotse draagdoekenmerk Oscha.

Opvallend aan deze drager is dat hij zowel als gewone drager als schortmodeldrager kan gebruikt worden, door de volledige omkeerbaarheid. Dit komt dan meteen tegemoet aan ieders persoonlijke voorkeur en een vaak groter wordende kind.

De dragers worden gemaakt van alle mogelijk doeken, en komen bijgevolg in de meest uiteenlopende patronen en kleuren en blends.

De schouderbanden zijn ter hoogte van de schouders gevoerd met een zachte maar stevigere padding, en niet uitspreidbaar, ,pas later kan je ze ietwat spreiden. De banden zijn wel geen volledige halve doekbreedte. Ze zijn wel ruim voldoende lang.

De tailleband is eveneens op dezelfde manier gevoerd. En komt standaard met een ingebouwde tummytuck. De drager is niet verstelbaar en heeft ook voor ouders geen aanpasmogelijkheden.

Deze toddler versie past met de cinch (het apart aankoopbaar bijpassend verkleinbandje) vanaf een flinke maat 86 tot ongeveer maat 116/122. De dame op de foto's heeft lange benen met broekmaat 128.

Wat vinden we er zelf van? Het rugpand is wijd en ruim hoog genoeg, dus zeker een pluspunt voor de wat stevigere kindjes. De schouderbanden mochten wat breder zijn zodat een mooie spreiding over billen en onderrug beter mogelijk is. De tailleband is heel zacht en smal, ideaal als je schortmodel versie gebruikt. In de gewone versie lijkt hij snel om te klappen door het grote gewicht dat er overheen hangt.

 

-Iedereen heeft een ander figuur en elke drager heeft een ander model. Goed passen voor je koopt is dan ook belangrijk om de juiste match te vinden. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.