Week 71: Isara Quick fullbuckle

Gepubliceerd op 10 mei 2022 om 18:17

Deze week komt de Isara Quick fullbuckle uit de kast. Eerder bespraken we al de halfbuckle versie van dit Roemeense draagdoekenmerk. De Quick heeft zowel voor deze als de eerdere hetzelfde model wat rugpand betreft.

De drager is verstelbaar in hoogte en breedte door middel van een uniek systeem van klittenband op de tailleband. Hierdoor past hij voor een kindje van ongeveer maat 56 tot maat 92.

De drager zelf is voor de ouder niet aanpasbaar.

Het systeem is ontworpen om gekruist te dragen op de rug, je klikt de schouderbanden vast onder de billen van je kindje. Eigenlijk evenaar je dus daarmee het halfbuckle systeem zonder te moeten knopen.

War vinden we er zelf van? Het systeem doet zijn naam eer aan, want het is echt simpel en snel. Niet veel tierlantijntjes om af te stellen dus. Het klikken onder de billen zorgt voor een mooie bolling bij de kleintjes en zit aangenamer onder de armen bij de draagouder doordat de banden lager gaan. 

-Iedere drager heeft een pasvorm, iedere persoon een andere lichaamsbouw. Om te weten of eens drager bij jou matcht, moet je passen voor je koopt.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.