Week 70: Fidella flyclick baby

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 19:11

Op deze eerste dag van de Europese draagweek, kozen we voor een drager van het Duitse merk Fidella. Deze flyclick baby is hun halfbuckle variant die gemaakt is van de zachte draagdoekenstof waarvoor Fidella bekent staat.

Deze halfbuckle sluit je ter hoogte de tailleband met een gesp en de schouderbanden knoop je.

De babyversie is door middel van touwtjes aan te passen voor een kindje van maat 50 tot ongeveer maat 80/86. De schouderbanden zijn zacht gevoerd en kunnen zowel niet als wel uitgewaaierd gedragen worden. 

De tailleband is eveneens zacht gevuld en het slaapkapje is vast aan het rugpand.

Wat vinden wij er nu zelf van? De zachte vulling in zowel tailleband als schouderbanden maakt dat deze drager zich enorm fijn naar je lichaam vormt. De druk kan fijn verdeelt worden op de schouders en de banden zijn meer dan lang genoeg. Het verstellen in hoogte met de touwtjes is traploos en snel in gebruik. Het versmallen met de touwtjes onderaan het rugpand is minder fijn, deze voelen tamelijk scherp in je buik en frommelen de zachte tailleband wat bij elkaar. Ook mist deze drager legpadding voor de kindjes, wat maakt dat kindjes vaak wel striemen tonen na lange tijd in de drager ter hoogte van de knieholtes.

 

-Iedereen heeft een andere lichaamsbouw, en elke drager heeft een andere pasvorm. Om een miskoop te vermijden is goed passen van belang, zo weet je zeker dat de juiste pasvorm bij jouw lijf past. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.