Week 69: Everyslings click&tie

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 22:52

Deze week kijken we opnieuw naar het Poolse Everyslings. Deze keer naar hun halfbuckle, de Click&tie. Deze draagzak heeft een gesp aan de tailleband en lange knoopbanden. 
Het is een verstelbare drager die zowel in de breedte als in de hoogte aanpasbaar is, waardoor hij past vanaf een flinke maat 56 tot ongeveer maat 92/98.

De tailleband is dik maar zacht gevuld, voorzien van een zakje voor wat kleine spulletjes. Het rugpand maak je smaller door de klittenband te verstellen aan de binnenkant. 
De schouderbanden zijn zacht gevuld en vanaf het kruisen licht uitspreidbaar. De stof is opvallend minder breed en langer dan bij andere halfbuckles. 

Wat vinden we er zelf van? De zachte banden zitten erg comfortabel, maar door het grote verstelbare vermogen voel je de opgefrommelde stof wel bij smalle afstelling. De tailleband is van zichzelf al dikker dan gemiddeld. Het rugpand is niet aan te passen bovenaan dus daar mist voor kleintjes wel dat steun. De smalle schouderbanden hebben maar een beperkte meerwaarde en voor de gemiddelde ouder veel te lang.

- Iedere drager heeft een andere pasvorm en die moet maar net bij jouw postuur matchen. Daarom is gaan passen voor je koopt zo belangrijk. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.