Week 67: Easycarrier toddler

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 20:20

De Easycarrier. Deze week eentje van onze noorderburen. De easycarrier is een drager van drie merken samen: PinkNova, het zusje Wearewovens én Bam&boe. Deze drie (twee) bedrijven hebben voor deze simpele drager hun krachten gebundeld. 

Vandaag kozen we voor het toddler model. Deze drager is te gebruiken van ongeveer maat 86/92 tot en met maat 104/110.

De naam doet al vermoeden dat het een gemakkelijke drager is en dat klopt. Er is namelijk weinig aan af te stellen en de rest wijst zich snel uit. De Easycarrier behoort tot de schortmodel dragers. Dat betekent dat je hem omdoet zoals een schortje, en dat hij dus geen significant gevulde tailleband heeft. Je plaatst je kindje rechtstreeks in het hangmatje dat het rugpand zo vormt. De tailleband sluit met een gewone klikgesp (geen driepuntsgesp) die naar beide kanten kan aangespannen worden.

De schouderbanden zijn zacht gevuld en tamelijk breed voor voldoende comfort. Je kan deze zowel recht als gekruist dragen, door middel van in twee richtingen aan te spannen gewone klikgespen, maar bij buikdragen kruisen is niet weggelegd voor de meer zwaarlijvige mama's omdat de webbing tamelijk kort is. 

Een koordje in een tunnel in het rugpand zorgt voor het iets verstelbaar maken van de breedte daarvan. De hoogte kan je enkel aanpassen door de tailleband te gaan omslaan of je kindje verder in het rugpand te plaatsen.

Het slaapkapje is summier en verwijderbaar.

Wat vinden we er zelf van? Het is een simpeler drager die snel uit te leggen is. De niet gevulde tailleband is comfortabel genoeg. De breedte van de schouderbanden is eerder bombastisch en geeft bij niet gekruist dragen geen mooie aansluiting. Doordat hij niet gevuld is, kan je deze drager wel klein opvouwen en is dus handig om snel mee te nemen.

-Iedere drager heeft een ander model en elke persoon is uniek, daarom is goed passen voor je koopt van groot belang.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.