Week 65: Everyslings EveryAge carrier

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 09:49

Deze week nemen we jullie mee naar Polen. Hier vinden we toch wel een aantal fijne draagmerken terug waaronder deze Everyslings. Dit merk heeft een aantal verschillende draagzakmodellen en vandaag kijken we specifiek naar de Mimi carrier.

Deze draagzak is een fullbuckle, waarbij je de mogelijkheid hebt om de schouderbanden te bevestigen halverwege het rugpand of onder de beentjes. Dit maakt dat hij fijn aanpasbaar is voor de kleintjes. De banden zelf zijn gemiddeld dik gevuld en eerder wat breder. Ze bevatten ook een reflecterende strook voor extra zichtbaarheid in het donker.

De tailleband is recht en ook eerder dik, maar wel zacht gevoerd, deze vormt zich dus heel gemakkelijk naar jouw lichaam. Het zakje met reflectie is een leuk detail. 

De drager is volledig verstelbaar, en werkt met een systeem met klittenband aan de achterzijde van de tailleband waarbij de grootte aangegeven staat in cm (de breedte van het rugpand, niet de grootte van de baby).

De hoogte kan geregeld worden door de laddergespen aan de zijkant bovenaan het rugpand. De lengte van de schouderbanden kan je met de pfa's (perfect fit adjusters) regelen.

Het borstriempje schuift over een reflectierail op de banden zelf en de volledige drager is gemaakt van zacht en comfortabele draagdoekenstof. Het slaapkapje is afneembaar en voorzien van schattige oortjes.

Wat vinden we er zelf van? De zachte vulling en de fijne stof zitten heel aangenaam. Bij het verkleinen krijg je wel erg veel stof samen op je buik, maar met een goede plaatsing valt dat wat comfort betreft wel mee. De schouderbanden doen eerder lomp aan, maar zitten zeker niet onaangenaam, het aanpassen van de bevestiging is ook een grote plus.

- Iedere drager heeft een ander model, en ieder mens is anders gebouwd. Of een drager bij jouw lichaamsbouw past weet je pas als je gaat uitproberen voor je koopt. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.