Week 63: Kavka multi-age halfbuckle

Gepubliceerd op 16 maart 2022 om 00:32

Tussen alle dozen met gedoneerde dragers, kwam de afgelopen week ook een pakket met reisdragers om te testen aan. Dit nog weinig bekend merk is afkomstig uit Roemenië, en maakt zijn dragers van zachte draagdoekenstof.

De Kavka multi-age halfbuckle is een verstelbare drager die je aan je taille vastklikt en verder knoopt met de knoopbanden over je schouders.

De drager is op de tailleband met klittenband aanpasbaar. Het systeem is uniek, en doet een beetje denken aan de Isara Quick. Je verhoogt en verbreedt het rugpaneel tegelijkertijd. Er staan ook maataanduidingen op vermeld, van maat 62 tot maat 104 zou hij moeten passen.
De schouderbanden zijn zacht gevuld en niet uitspreidbaar.

Wat vinden we er zelf van? Het systeem om de drager te verstellen is goed doordacht, maar de uitwerking is minder. Op de grootste stand blijft het klittenband op de tailleband niet zitten en haalt hij ook niet de aangeduide maat. Wij mikken dus eerder op maat 92/98 max. Het rugpand zelf is ook niet heel hoog op de grotere standen en voor de kleinere standen is het bovenaan te wijd. Doordat je de schouderbanden niet kan uitspreiden heb je ook minder ondersteuning. De stof zelf is aangenaam en de drager ziet er verder mooi uit.

 

- Iedere drager heeft een unieke pasvorm en moet maar net bij jouw lichaamsbouw passen. Probeer een drager eerst uit voor je koopt.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.