week 62: Isara standard (V2, V3, trendsetter)

Gepubliceerd op 9 maart 2022 om 23:29

Deze week is Isara nog eens aan de beurt. Een Roemeense producent die deze periode extra lof verdient. Zij zijn momenteel namelijk de organisator van een grootschalige inzamelactie van dragers voor vluchtelingen uit Oekraïne. De oprichtster bezorgt de dragers die haar toegestuurd worden zelf aan de mensen die ze nodig hebben als ze de grens tussen Oekraïne en Roemenië oversteken.

Maar dus, de Isara standard V2. Dit is een oudere versie, de voorloper van de Trendsetter, welke redelijk vergelijkbaar is. Het is een full buckle drager die geschikt is voor kinderen tussen maatje 56 en 92. Dit is vergelijkbaar met een gemiddeld kind tussen 1 maand en 2 jaar. Het rugpand kan je met behulp van klittenband op de tailleband versmallen of verbreden. De lengte van het rugpand verkort je met behulp van schuifgespjes waar de schouderbanden aanhechten aan het rugpand bovenaan. Ter hoogte van de knieholten is er een zeer zachte vulling.

Voor jou als ouder heeft deze Isara standard een brede, halfstevige maar dunne tailleband. De gesp heeft geen veiligheid en zit in het midden van je rug (bij buikdragen) en daardoor in twee richtingen te verstellen. De schouderbanden tailleren slank op je schouders en zijn zacht gevoerd. De schouderbanden kan je in 2 richtingen aanspannen en zowel recht als gekruist dragen.  

Wat vinden we er zelf van: Dit is een eenvoudige drager die makkelijk in gebruik is. De zachte doekenstof is aangenaam comfortabel. Deze drager vind je in deze versie niet meer nieuw, je komt hem 2de hands wel nog tegen, maar de versies die hierop volgen zijn erg vergelijkbaar.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.