week 59: Rose&Rebellion baby

Gepubliceerd op 15 februari 2022 om 15:05

Deze week bespreken we een drager uit het Verenigd Koninkrijk. Deze Rose&Rebellion is een simpele drager die je ook bij ons vaak ziet. De naam refereert naar hun leuke printjes die typisch omgeven zijn door zwart canvas, enerzijds lieflijke bloemen en anderzijds wat rebelsere prints. 

Deze drager komt in 4 maatvoeringen, de baby variant is uiteraard de kleinste versie en past vanaf een ruime maat 62 (ongeveer 3 maanden) tot maat 86 (anderhalf jaar gemiddeld)

De drager heeft een dunnere half-stevige tailleband, typisch in drie secties genaaid, en zacht gevoerde schouderbanden die gekruist kunnen worden. Bij deze baby zijn de schouderbanden van 2,5cm brede webbing en dito klikgespen voorzien, de grotere varianten hebben bredere webbing. 

De drager komt met een geintegreerd slaapkapje, terwijl zijn grotere broertjes een affneembare versie hebben. De dragers zijn verder niet aanpasbaar, dus hoogte en breedte zijn niet verstelbaar, en ook voor de draagouder is er niets aan te passen. 

Rose&Rebellion was een van de eerste Europese draagmerken die met een drager op de markt kwam die geschikt was voor na de kleutertijd, en is vooral daarom bekend.

Wat vinden wij er zelf van? Het is een hele simpele drager, deze babyversie heeft geen coupenaden en legpadding en is dus in wezen gewoon een lap stof. Een kindje er mooi in positioneren vraagt dus wel wat ervaring. De schouderbanden hechten tamelijk hoog aan op het rugpand en dat zit niet voor iedereen even fijn.

 

- Iedere drager heeft een andere pasvorm, en iedere mens heeft een ander model. Daarom is het belangrijk om een drager eerst uit te proberen om te kijken of het wel een match is. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.