week 54: Pure Baby Love draagzak standaard

Gepubliceerd op 10 januari 2022 om 23:36

Pure baby love kwam de afgelopen maanden al een paar keer voorbij. Vandaag bekijken we de allereerste drager die dit Nederlandse bedrijf ontwikkelde. Momenteel wordt deze drager niet meer gemaakt, Pure baby love heeft nieuwere modellen op de markt waarvan we reeds aan aantal bespraken, maar deze is nog te vinden in het sale-hoekje van hun website, en kom je dus ook wel 2de hands tegen.

Deze drager is een full buckle drager die past voor kinderen tussen een maatje 56 en 92. Dit komt overeen met een gemiddeld kind tussen 1 maand en 2 jaar. De drager is gemaakt van draagdoekenstof en bevat 30% bamboe. Dit maakt de stof zacht. De breedte van het rugpand is aanpasbaar door behulp van klittenband op de tailleband. De hoogte pas je dan weer aan met behulp van een ladergespje. Deze drager heeft ook een slaapkapje dat ook oprolbaar is om als nekrolletje te gebruiken. De aanhechting van de schouderbanden is aan de tailleband. Dit zorgt dat je een mooie bolling van de rug kan bekomen. Ter hoogte van het nekje kan je de breedte van het rugpand ook aanspannen met een koordje. Ter hoogte van de knietjes zit een zachte vulling.

Voor jou als ouder heeft deze drager een stevige rechte tailleband. Bij buikdragen span je de schouderbanden naar voor aan. Het is mogelijk de schouderbanden gekruist te dragen. De schouderbanden zijn ook redelijk stevig gevuld en hebben een duidelijke curve. Verder kan je als drager niets aanpassen aan deze drager.

Wat vinden we er zelf van: Doordat de gespen redelijk hoog op je rug zitten is vastklikken, of losschuiven niet evident is als je niet heel erg lenig bent in je schouders. Toch iets om rekening mee te houden. Doordat hij niet meer gemaakt wordt, en Pure Baby Love ondertussen recentere modellen op de markt heeft is hij verkrijgbaar aan een zeer mooie prijs. Zeker met een klein budget is het dus interessant deze drager eens te bekijken. De schouderbanden zijn in vergelijking met andere dragers erg stevig gevuld, en dat vindt niet iedereen fijn.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.