week 53: Pure Baby Love Wrap&Go

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 17:43

Vandaag gaan we op bezoek bij onze noorderburen en bespreken we voor jullie de Wrap&Go van Pure Baby Love. Dit Nederlands bedrijf startte in 2014 met de productie van zachte draagdoeken in effen kleuren. Nog steeds zetten ze zich op de kaart met hun zachte en sobere producten in stijlvolle effen kleuren en breidden ondertussen hun gamma uit met onder andere deze halfbuckle draagzak.

Halfbuckle, dat betekent dat je een gesp hebt waarmee je de tailleband om je middel sluit en dat de schouderbanden uit lange repen stof bestaan die je om je lichaam heen knoopt.

Deze Wrap&Go is op de tailleband in breedte aanpasbaar en zo geschikt vanaf maatje 56. De lange uitwaaierende schouderbanden maken het mogelijk om je kindje tot maat 92 goed te ondersteunen. De drager is niet aanpasbaar in de hoogte en ook voor ouders zijn er geen afstelmogelijkheden. Het slaapkapje kan je oprollen en vastzetten bovenaan het rugpand.

 

Wat vinden wij er zelf van? De fijne zachte stof is zeer comfortabel voor kleine kindjes en de rustige stijlvolle kleuren zijn voor heel wat mensen een grote troef. De pasvorm voor kleine kinderen is niet heel ideaal, het versmallen houdt veel stof tussen de beentjes en plooien die niet altijd helemaal lekker zitten. Het versmalsysteem met klittenband moet je heel nauwgezet bevestigen zodat er geen losse stof zit tussen de aansluiting met het rugpand, anders worden de beentjes niet goed ondersteund. De schouderbanden kunnen meteen mooi uitgespreid worden voor meer comfort en de banden zijn lang genoeg om comfortabel af te knopen. Het rugpand is helaas niet in hoogte aanpasbaar waardoor het voor kleine kindjes vaak te hoog komt en voor de wat grotere snel aan de korte kant wordt. De gesp op de tailleband is voorzien van een veiligheidselastiek, maar deze opening is tamelijk smal wat het aandoen wel bemoeilijkt.

 

- Iedere drager heeft een andere pasvorm, en die moet maar net bij jouw model passen. Een drager uitgebreid uittesten voor je hem koopt is dus van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.