Week 52: Lennylamb hybrid

Gepubliceerd op 28 december 2021 om 17:12

Deze laatste week van het jaar blijven we bij de halfbuckle als draagsysteem, een systeem waar we beide fan van zijn en dus graag voor jullie uit de doeken doen. DeLennyLamb hybrid is zo een unieke combinatie tussen een draagzak en een doek. 

LennyLamb, een Pools bedrijf dat al eerder aan bod kwam, maakt z'n dragers van mooie draagdoekenstof in prachtige kleuren en patronen, zo ook hun halfbuckle. Deze hybrid past van maat 56 ongeveer tot maat 92. Het is een verstelbare drager, dat betekent dat je zowel de breedte als hoogte kan verstellen.

De tailleband heeft de typische brede LennyLamb curve en is soepel en zacht gevoerd. Je stelt de breedte in doormidden van klittenband aan de binnenkant van de drager. Aangeduid zelfs met leeftijdsinschattingen. 
De hoogte van het rugpand kan je doormiddel van riempjes met knopen aan de zijkant van het rugpaneel inkorten. 

De schouderbanden zijn niet gevoerd en waaieren meteen uit. Ze zijn tamelijk schuin ingepland op het rugpand wat maakt dat er meer mogelijkheden zijn die wij als consulenten kunnen inzetten om elk persoonlijk draagverhaal te ondersteunen.

Voor de dragende ouder is er weinig af te stellen, maar het zakje met magneetsluiting is zeker wel een leuke toets. 

 

Wat vinden wij er nu zelf van? De drager is zacht en spant makkelijk aan. De soepele tailleband heeft zeker onze voorkeur, al is de vorm niet voor ons allebei even mooi aansluitend te krijgen. Vooral de mooie patronen en kleuren zijn een stevige plus. 

 

- Iedere drager heeft een ander model, en dat moet maar net bij jouw lichaamsbouw matchen. Het is dus van groot belang om eerst te passen voor je iets koopt. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.