week 50: Easy feel extend plus

Gepubliceerd op 13 december 2021 om 22:24

Vandaag een drager van het Indische merk easy feel. India inderdaad. We blijven vaak binnen Europa, maar vandaag trekken we voor deze drager naar Azië. Easy feel is een familiebedrijf waar iedere drager met veel zorg en liefde gemaakt word met de hand. Ze blijven innoveren en willen de beste kwaliteit voor de baby’s en kinderen die gedragen worden in hun dragers.

De easy feel extend plus is er eentje voor grote kinderen. Deze past voor kinderen tussen een kledingmaat 98 en 134. Dat zijn gemiddelde kinderen tussen 3 jaar en 8 a 10 jaar. Zowel de breedte als de hoogte van het rugpand is aanpasbaar. De breedte wordt aangepast met klittenband op de tailleband. De hoogte met behulp van een gesp en band bovenaan het rugpand. De band is mooi weggewerkt in het rugpand. Ter hoogte van de knieën van je kind is er stevige ‘padding’ aangebracht. Zo gaar de drager zeker niet snijden in de knieën van je kind. Het slaapkapje is vast bevestigd aan het rugpand. Maar kan mooi opgeborgen worden in een ingebouwd zakje.

Voor jou als ouder is dit een zeer stevige en robuuste drager. De tailleband is stevig en breed. De schouderbanden zijn dik gevuld. Waar de schouderbanden aanhechten aan het rugpand vind je PFA’s. Met deze Perfect Fit Adjuster kan je de positionering van de schouderband op jou schouder aanpassen. De schouderbanden zijn in 2 richtingen aan te spannen en je kan ze eventueel gekruist dragen. Maar door de dikke vulling van de schouderbanden geeft dit een dikke bobbel op je rug waar beide banden dan kruisen.

Wat vinden wij ervan? Dit is een zeer robuuste drager. Maar omdat hij voor grote kinderen is zorgt dit ook voor de stevigheid en draagkracht die je voor zo een groot kind nodig hebt. Voor kleine tengere ouders is deze drager mogelijk wat te veel van het goede. En een grote stevige tailleband is ook niet voor iedereen even fijn. Maar wie lang wil dragen zit met deze in ieder geval goed voor vele jaren. Onder in de rugzak stoppen als je een lange wandeling maakt zit er helaas niet in. Deze drager vult je rugzak als je niet draagt. Hij wordt wel geleverd met een eigen zak. Maar die is niet bruikbaar als rugzak of schoudertas.

Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.