Week 48: Little Frog Prime

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 01:57

Deze week doen we nog een keer een Little Frogje. We nemen deze keer hun laatste nieuwe drager onder de loep, namelijk de Prime. Met deze nieuwe draagzak brengt het Poolse bedrijf een drager op de markt die voor de kleintjes (56) past en meegroeit tot ongeveer 2 jaar. 

De Prime verenigt een aantal nieuwe features in deze draagzak, zo kan je de schouderbanden op 2 plaatsen bevestigen: zowel aan het rugpand als aan de tailleband. Op deze manier creëer je extra bolling voor de allerkleinsten, en extra ruggesteun voor de al wat grotere kindjes.

De tailleband is aangenaam zacht en heeft een fijne ronding. De schouderbanden zijn wat breder en stevigere gevuld zodat ze zeer comfortabel de druk verdelen. Het wat robuustere karakter en de lengte van de schouderbanden maken dat ze minder geschikt zijn voor smalle kleine mama's. Naast de dubbele aanhechting, kan je de schouderbanden ook in beide richtingen aanspannen en zijn er bovenop ook nog pfa's (perfect fit adjusters: laddergespen waarmee je de schouderbanden kan inkorten). Je kan kiezen op de banden te kruisen of recht te dragen.

De drager is een meegroeiexemplaar en dus te verstellen in breedte en hoogte. De breedtegraad je door middel van de aangegeven indicaties op de tailleband met klittenband verstellen. De hoogte van het rugpand kort je in met laddergespen op de zijkant. Het slaapkapje is verwijderbaar d.m.v. drukknopen.3

De dragers van Little frog worden gemaakt uit hun eigen draagdoekenstof, wat de draagzak een zacht en soepele touch geeft. Bovendien zijn er dus ook beschikbaar in een heel gamma van verschillende kleuren en patronen.

 

Wat vinden we er nu zelf van? Voor mij persoonlijk is dit een hele fijne drager. De tailleband volgt mooi mijn rondingen en de wat bredere dikkere schouderbanden zorgen voor optimale drukverdeling. Hij is verder goed te verstellen zonder ingewikkeld te zijn. De ingewerkte elastiek bovenaan het rugpand maakt dat hij mooi aansluit bij de kindjes. 

-Iedere drager heeft een andere pasvorm. Daarom is goed passen voor je koopt van groot belang. -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.