Week 46: Little frog carrier toddler

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 15:25

Vandaag staat Little frog in the picture. Dit Poolse merk is vooral bekend van zijn betaalbare gestreepte katoenen draagdoeken. Ondertussen hebben ze niet alleen ook hele leuke printjes in verschillende wevingen en materialen, maar ook verschillende draagzakken en accessoires.

We pikten er vandaag de toddler uit. Een draagzak die past voor kindjes vanaf ongeveer maat 74 tot ongeveer 104, vanaf een maand of 9-10 tot ongeveer 3,5 jaar. De drager is gemaakt van zachte draagdoekenstof en is verstelbaar in de breedte en hoogte. 

Op de tailleband kan je met klittenband de breedte aanpassen en met een laddergesp bovenaan het rugpand kort je dit in. Bovenop de schouderbanden bevinden zich pfa's (Perfect fit adjusters) waarmee je de schouderbanden inkort. Onderaan de schouderbanden zit een klikgesp die in beide richtingen aangespannen kan worden. Hierdoor kan je de schouderbanden zowel gekruist als recht en zowel bij buik- als bij rugdragen zo instellen/aanspannen wat het beste bij jou en de situatie past. De schouderbanden zijn tamelijk dik gevuld, en er is dito dikkere legpadding aanwezig.

Het slaapkapje is verwijderbaar en de tailleband sluit met een driepuntsklikgesp.

 

Wat vinden we er zelf van: De drager heeft een fijne pasvorm en is simpel aan te passen aan een groeiende peuter. De zachte draagdoekenstof is een plus. De dikkere padding valt niet bij iedereen even goed in de smaak, maar zeker met een groter en zwaarder kind kan dit heel aangenaam zijn. Voor kleinere of vooral smallere dames zijn de schouderbanden aan de lange kant.

- Iedere drager heeft een andere pasvorm, net zoals iedereen een andere lichaamsbouw heeft. Passen voor je koopt is dus zeker geen overbodige luxe. -

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.