Week 45: Manduca Twist

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 22:47

Deze maandag is de Manduca Twist aan de beurt. We bespraken het merk manduca al eens, meer bepaald hun original drager. Nu is het kleine zusje aan de beurt, de Manduca Twist. Manduca wou met deze drager een drager ontwikkelen voor de kleinsten die zich concentreert op de essentie, zonder compromissen te moeten sluiten.
Deze half buckle is licht en betaalbaar. Gemaakt van biologische stof en specifiek bedoeld voor baby’s tussen maatje 50 en 80. Dit komt overeen met een gemiddeld kind tussen geboorte en 1 jaar.

De drager groeit mee met je baby door de schouderbanden lager of hoger op het rugpand te schuiven. Bovenaan het rugpand is een dunne, zachte vulling aangebracht. Dit voelt fijn in het nekje van je baby. Ook ter hoogte van de knieholten is er een strook zachte, dunne vulling aangebracht.

Voor ouders is er een dun gevulde, zachte tailleband. De schouderbanden zijn soepel en kunnen uitgespreid worden. Afstelmogelijkheden zijn er niet. De banden zorgen voor een slanke knoop bij het knopen.

Wat vinden we er zelf van: Het is een eenvoudige drager, zeer geschikt voor jonge baby’s. De zachte tailleband en uitwaaierende schouderbanden vinden we beide erg fijn. De aanhechting van de schouderbanden aan het rugpand, en de manier van het aanpassen van de hoogte van de drager is tamelijk uniek. Al zou het technisch gezien kunnen dat bij sommige ouders de schouderbanden na een tijdje heel erg gedraaid zitten op het rugpand. Het rugpand kan wel niet vastgezet worden en een een iets mobielere groter baby kan zo het rugpand te ver naar beneden duwen.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.