Week 44: Lennylamb Lennyhybrid preschool

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 17:07

Deze maandag valt onze keuze nog eens op een drager voor het grotere kind. De lennyhybrid preschool is een half buckle van het poolse familiebedrijf Lennylamb. Gestart in 2007 uit noodzaak. Hun zoontje verkondigde de oorlog aan de koets. En om te vermijden dat ze binnen opgesloten zou zitten, maakte mama haar eerste doek. Ondertussen produceert Lennylamb zowel doeken als dragers en wordt hun gamma wereldwijd verkocht. De nieuwste in hun assortiment is de lennyhybrid preschool.

Deze halfbuckle is geschikt voor kinderen vanaf een ruime maat 86 tot en met maat 128. Voor gemiddelde kinderen vanaf ongeveer 18 maanden tot ongeveer 8 jaar. De breedte van het rugpand pas je aan in de tailleband door middel van klittenband. Er is zelfs een leeftijdsindicatie als richtlijn hoe je de breedte kan instellen. De hoogte van het rugpand kan je aanpassen aan de zijkanten met knoopjes. De drager wordt geleverd met een slaapkapje dat je van de drager af kan doen.

Als ouder biedt deze lennyhybrid een brede zachte gevulde tailleband. De schouderbanden, die geknoopt worden, bevatten op de schouders een zachte vulling die je kan verwijderen en kunnen worden uitgespreid.
De inplanting van deze banden aan het rugpand is erg schuin, wat maakt dat ze de neiging hebben om af te zakken, zeker als je stageren je kledij beide van wat gladdere stof zijn.

Op de tailleband zit een opgestikt zakje, goed om je sleutels of iets anders klein in te bewaren. Maar als je op je rug draagt, kan je er niet meer bij. En gezien grotere kinderen toch vaker op de rug gedragen worden zal het vaak nutteloos zijn.

Wat vinden we er zelf van: Een zachte tailleband is niet voor iedereen fijn. Door de grote diversiteit aan doeken die lennylamb heeft, en gebruikt bij het maken van haar dragers, vind je hoogstwaarschijnlijk wel een drager die je mooi vindt. Wanneer je bij rugdragen graag tibetaans afknoopt kan de vulling storend zijn, gelukkig kan je deze er uithalen. Hij past vanaf maatje 86, maar om een kind met dit maatje er al onmiddellijk in te dragen, heeft niet onze voorkeur. Dan is er wel erg veel stof die samenkomt tussen de beentjes van je kind. Onze raad is dan ook eerder maat 92. Algemeen is het zeker een fijne drager voor ouders die meer de voorkeur geven aan een half buckle en ook nog graag een groot kind willen dragen.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.