week 43: Pure Baby Love baby cross & go

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 21:37

Nieuwe maandag, nieuwe drager. We nemen jullie mee naar Pure baby love. Pure baby love is een Nederlands merk, dat vooral bekend van zijn super zachte doeken, zowel geweven als rekbaar. De laatste jaren brachten ze ook dragers op de markt. Hun nieuwste drager is de baby cross & go. Een full buckle waarmee je een newborn op de buik kan dragen.

Deze cross & go past kinderen tussen maatje 50 en 74. Dit is een gemiddelde baby vanaf geboorte tot 9 maanden. Het rugpand wordt smaller gemaakt ter hoogte van de tailleband door klittenband. Gespjes ter hoogte van de aanhechting van het rugpand met de schouderbanden maken het rugpand korter en de bovenrand van de drager kan kleiner gemaakt worden met behulp van een koordje . Mooi aanpasbaar voor je kindje. De drager is gemaakt van de zachte doekenstof waar Pure Baby Love bekend om staat.

Als ouder is dit een relatief simpele drager. De tailleband is redelijk stevig. De schouderbanden zijn aan de brede kant, maar omdat ze dun gevoerd zijn is dit eerder een voordeel dan een nadeel bij deze drager. Je kruist de schouderbanden op je rug en klikt de gespen vast aan het rugpand. Verder zijn er geen afstelmogelijkheden aan deze drager voor jou als ouder. Je kan de schouderbanden maar in 1 richting aanspannen, namelijk naar achteren. Verder is er geen mogelijkheid om ze recht te dragen omwille van de afwezigheid van een borstriempje. Ook het slaapkapje ontbreekt bij deze drager. Kortom een simpele eenvoudige drager.

Wat denken wij zelf van deze drager: Een simpele drager die makkelijk is in gebruik. Heel zacht, wat voor kleine baby’tjes toch echt wel een must is. De cross & go gaat niet heel lang mee, maar de prijs is zeker in verhouding. Een fijne drager om mee te starten.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.