Week 39: Beco soleil

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 23:30

Vandaag bekijken we de Beco soleil, een fullbuckle drager van het merk Beco, ontworpen door een Tsjechische mama in Amerika, meer dan 10 jaar geleden.

Beco is ondertussen een gevestigde waarde in de draagwereld en bracht ondertussen al heel wat verschillende modellen op de markt. De soleil versie is een van de eerdere uitgaven.

De drager is niet verstelbaar en past ongeveer vanaf een flinke maat 68, kleine 74, tot ongeveer maat 86. Hij is gemaakt van canvas en komt in leuke vrolijk of neutrale voor-ieders-wat-wils printjes. De tailleband is stevig maar dun gevuld en heeft een uitgesproken snit. De schouderbanden zijn dun en lekker zacht gevuld. Je kan de schouderbanden afstellen doormiddel van de pfa's (perfect dit adjusters of laddergespjes bovenaan het rugpand/schouderband). De schouderbanden kan je fijn kruisen op de rug en span je aan naar achteren. De drager komt met een afneembaar slaapkapje en een afneembaar zakje en heeft een gevulde neksteun.

Wat vinden wij er zelf van: het is een simpele drager die toch ruim inzetbaar is voor de ouder, zowel buik-, rug- als heupdragen zijn mogelijk. De tailleband is tamelijk hard maar door de snit zit hij toch fijn zonder te snijden. De bredere schouderbanden zijn net dik genoeg gevoerd om lekker comfortabel te zijn. De drager is niet log en de leuke printjes zijn een fijne meerwaarde. Het zakje en de sleutel/speelgoedring zijn ook mooi meegenomen.

 

- Iedereen heeft een ander model en elke drager een andere snit. Daarom raden we aan om te passen voor je koopt. -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.