Week 38: Isara Quick halfbuckle

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 23:07

Vandaag bespreken we de Isara Quick halfbuckle, een fijne halfbuckle draagzak han het Roemeense merk Isara, waarvan we eerder al de fullbuckle versie 'the one' uitgelicht hebben.

De Quick halfbuckle is gemaakt van fijne draagdoekenstof en heeft een uniek verstelsysteem op de tailleband. De klittenband wordt daar met verschillende kleurzones afgebakend waardoor je de breedte van het rugpand kan aanpassen aan de verschillende broekmaten van je kindje.

Deze draagzak past vanaf maat 56 tot ongeveer een ruime maat 92. Het is verder een simpele drager zonder enige aanpassingen voor de draagouders. De tailleband klik je vast met een gesp en de schouderbanden knoop je onder de billen. De schouderbanden deze zijn niet uitwaaierend maar zacht gevoerd, ongeveer 2 cm, op de schouders waarna de banden breder worden onderaan.

Het slaapkapje is met drukknoopjes te bevestigen.

Wat vinden wij er zelf van: het is een fijne, zachte drager zonder al te veel ingewikkelde afstelmogelijkheden. Eens je het systeem op de tailleband door hebt, is hij heel snel in gebruik aan te passen aan de maat die je nodig hebt. Afhankelijk van je eigen lichaamsbouw blijvende schouderbanden wel of net niet netjes liggen, aangezien je ze niet kan uitspreiden.


- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.