Week 27: Soul Aseema

Gepubliceerd op 6 juli 2021 om 00:24

Deze week bespreken we de Soul aseema. Het Indiase merk Soul slings maakt niet alleen draagdoeken, maar heeft ook een paar hele fijne dragers ontwikkeld,  waaronder deze aseema.

Deze draagzak is een full buckle drager. Je sluit hem dus met gespen. Het is een verstelbare draagzak die je door middel van klittenband in de tailleband kan aanpassen in de breedte van het rugpand. De hoogte is verstelbaar door een schuifsysteem. Hierdoor is hij geschikt voor baby's vanaf een goede maat 56 tot kleuters met maat 98.

de schouder banden zijn in twee richtingen aan te spannen en kan je ook gekruist dragen. Bovenop de schouderbanden bevinden zich PFA's, perfect fit adjusters. Het slaapkapje is verwijderbaar en er is ook een zakje voor wat kleine spulletjes dat je kan bevestigen aan de tailleband. De soul aseema komt met een verwijderbare lendensteun.

Wat vinden we er zelf van: het is een fijne veelzijdige drager die bijna dummie proof is. De grote mate van verstelbaarheid is een troef. Nadeel van deze drager is wel dat hij amper te vinden is hier in Europa. Invoeren vanuit India kan wel eens extra kosten met zich mee brengen.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.