Week 26: Emeibaby easy

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 01:39

Een tijdje terug bespraken we al de emeibaby. Vandaag hebben we het over de vernieuwde versie. De 'Easy' is het laatste emeibaby model, enerzijds blijft het een fullbuckle drager, typisch gekenmerkt door het rugpand dat bestaat uit doek die je op spanning en op maat brengt door middel van ringen aan de zijkant, en anderzijds zijn er een aantal verschillen ten opzichten van de klassieke emeibaby.

Zo is de typische gecurvde tailleband nu een recht model. Ook hebben ze het rugpand vastgehecht op die tailleband waardoor je een soort kuipje creëert. De breedte pas je aan door de doek met de ringen te versnellen. De hoogte is niet aanpasbaar, maar het rugpand zelf is hoger dan bij de klassieke versie. Dit alles maakt dat deze drager niet meer geschikt is voor de minibaby'tjes, maar eerder past vanaf een flinke maat 56. Maar hij is wel langer bruikbaar, zeker tot maat 98.

Deze drager is dus volledig gemaakt uit doekenstof en komt dus ook in allerhande leuke printjes en kleuren.

Wat vinden we er zelf van? Door het vasthechten van het rugpand op de tailleband wordt het voor mensen eenvoudiger om het kindje mooi diep te positioneren, maar helaas is deze drager nu niet meer geschikt voor de hele kleintjes wat juist een enorm pluspunt was van de klassieke emeibaby. Het hogere rugpand is dan weer wel positief.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.