Week 24: Babylonia BB Tai

Gepubliceerd op 14 juni 2021 om 18:46

Vandaag halen we nog eens een Belgische drager uit de kast. Tijdens het EK voetbal ineens ook in het gepaste kleurtje. De BB Tai van het Belgische merk Babylonia. Het is een meh dai of Aisian Back Carier (ABC) genoemd. Deze heeft zowel de tailleband als de schouderbanden die je knoopt. De BB Tai is al redelijk lang op de markt

De oude versie BB Tai komt met een verkleinbroekje, door klittenband te bevestigen, waar je je kindje in moet plaatsen,(vaak nog 2de hands te vinden) maar dit is minder ergonomisch. Bij deze oudere versie wacht je beter tot je kindje groot genoeg is om zonder het broekje in de drager te passen. De nieuwere versies werken gelukkig met een verkleinbandje waarmee je het rugpand kan versmallen. Door het rugpand een keer rond de tailleband te draaien kan je het rugpand verkorten. Hij is geschikt voor kinderen tussen een maatje 56 en 92. Dat komt overeen met een gemiddeld kind tussen 1 maand en 2.5 jaar. De bb Tai heeft een halfhoog slaapkapje.

Voor jou als ouder heeft de BB Tai een zeer dun gevulde tailleband die je dus knoopt en schouderbanden die uitwaaieren. Verder zijn er geen aanpasmogelijkheden. Maar door de doekenstof en de uitwaaierende schouderbanden is hij vaak wel mooi aanpasbaar te maken ook voor de grotere kindjes. De drager komt is een handige schoudertas.

Wat vinden wij er zelf van: Dat het een Belgisch merk is, daar worden we natuurlijk al blij van. Het broekje bij de oudere BB Tai’s, daar zijn we geen fan van en laat je dus beter achterwege. Verder is het een fijne basic drager die simpel in gebruik is en makkelijk 2de hands te vinden is.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.