Week 19: Neko half buckle baby

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 12:34

Het Turkse merk Neko kwam een tijdje geleden al eens aan bod en vandaag bekijken we hun halfbuckle baby.

Een halfbuckle is een voorgevormde drager met een tailleband met klikgesp en schouderbanden die geknoopt moeten worden.

Deze neko halfbuckle past vanaf een maatje 50 tot en met maatje 92. Dit komt overeen met een gemiddeld kind tussen newborn en 2 jaar. Net zoals de switch is ook deze versie mooi aanpasbaar. De zitbreedte kan je aan de tailleband versmallen of verbreden met behulp van drukknopen. De hoogte van het rugpand is aanpasbaar door middel van koordjes in tunnels aan de zijkanten van het rugpand en ook aan het nekje kan je de breedte aanpassen met een trekelastiek. Deze drager komt met een afneembaar slaapkapje.

Als ouder heb je de mogelijkheid de zacht gevulde schouderbanden meteen uit te spreiden over je schouders en rug voor extra steun, of  je kan ervoor kiezen om ze smal op je schouders te dragen. De schouderbanden zijn redelijk lang, wat geeft dat je zo de mogelijkheid hebt om bij rugdragen anders te gaan afknopen en zo extra steun te creëren. De drager wordt geleverd met een bijpassend opbergrugzakje. Je hebt dus altijd iets bij om je drager in op te bergen als je hem even niet gebruikt.

Wat vinden wij er zelf van: Het is een fijne drager die niet te ingewikkeld aanpasbaar is. Niet iedereen is fan van dit soort schouderbanden en ook de tailleband  is redelijk stevig. Of je dit fijn vind of niet is vooral een persoonlijke voorkeur. Neko maakt al zijn dragers van zeer aangename draagdoekenstof. De drager vormt zich mooi rond het lichaam van ouder en kind, en de stof is licht en luchtig.

https://youtu.be/_YBiLiT7pD0 

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.