Week 13: Neko switch toddler

Gepubliceerd op 29 maart 2021 om 12:00

Vandaag komt Neko aan de beurt. Neko is een relatief jong, Turks merk dat snel aan populariteit wint. Hun dragers worden volledig gemaakt uit doekenstof en ze hebben een grote verscheidenheid aan leuke printjes om uit te kiezen.

Deze week kozen we voor de Neko Switch Toddler, een full buckle drager voor peuters en kleuters. Deze draagzak, die je volledig met gespen aanpast, past vanaf een maatje 80/86 ongeveer tot en met maat 116. Dus tussen ongeveer 1 jaar en een grote kleuter.

Het rugpand is aanpasbaar in de breedte met behulp van drukknopen aan de tailleband en in de hoogte door middel van een trekkoordje. Ook in de nek van je kind kan je het rugpand aanpassen met een trekkoordje. Hierdoor is de drager heel fijn op maat te maken voor je kindje.

Als ouder span je de schouderbanden naar voor aan bij buikdragen, en dus naar achter bij rugdragen, want de laddergespen bevinden zich onderdaan de schouderbanden. Bij de babyversie zitten er klikgespen waardoor je de schouderbanden kan kruisen, en je hebt bijkomend ook de optie om de banden aan de tailleband te bevestigen. Bij de aanhechting van de schouderbanden aan het rugpand bovenaan vind je ook weer laddergespjes (PFA of Perfect Fit Adjuster genoemd) die ervoor zorgen dat je als ouder de positie van de schouderband kan instellen naargelang je eigen voorkeur.  Het kapje is met drukknopen bevestigd en kan je dus weglaten wanneer je dat wil. De gesp op de tailleband zit aan de zijkant van de drager. De babyversie van deze drager wordt standaard geleverd met bijpassende suckpads.

Wat vind ik er zelf van: Soms hoor ik dat ouders de drukknopen op de heupband voelen en niet zo aangenaam vinden. Persoonlijk heb ik daar geen last van. De drager heeft een brede en stugge tailleband. Dat wordt ook niet door iedereen als even fijn ervaren, al zijn er dus ook mensen die juist die extra stevigheid en steun fijn vinden. De voordelen zijn wel de goede aanpasbaarheid, zowel voor ouder als kind en al de mooie printjes waarin ze komen. Dat deze drager lang mee kan vind ik toch ook een groot pluspunt.

 

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.