Week 8: minimonky minisling

Gepubliceerd op 22 februari 2021 om 13:30

Deze maandag kiezen we voor een buitenbeentje onder de dragers. De minisling van minimonky. Minimonky is een Nederlands bedrijf dat naast deze drager eerder ook een fullbuckle uitbracht, en ook een vernieuwde versie van hun fijne tweelingdrager op de markt heeft.

De minisling is de meest compacte drager die ik ken. Je krijgt hem zonder probleem kwijt in je handtas. Hij is gebaseerd op een ringsling en is bruikbaar vanaf de geboorte tot 15 kg.

De minisling draag je, net als een ringsling over 1 schouder. Je kan zelf kiezen welke schouder je voorkeur heeft.

Afstellen is simpel. Je zet de drager op de goede grootte en je bent klaar. Je kindje er in plaatsen en dichtklikken en aanspannen en ja kan vertrekken.

Deze minisling is gemaakt uit mesh of gaasstof. Dat wil zeggen erg luchtig voor de zomer. Maar ook geschikt om mee te nemen naar het zwembad of onder de douche.

Wat vind ik er zelf van: Als enige drager in huis vind ik deze wat te beperkt. Dragen op 1 schouder en 1 heup is voor sommige mensen te belastend, zeker met grotere of zwaardere kindjes. Maar verder is de compactheid en luchtigheid echt een voordeel. Een ideale drager om onder in je tas te steken voor die momenten waarvan je dacht geen drager nodig te zullen hebben. Ook het kleine prijsje is een voordeel. Een ideale aanvuller op een andere drager of doek.

 

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.