Week 3: Lennylamb pre-school

Gepubliceerd op 18 januari 2021 om 19:42

Vandaag bekijken we de lennylamb preschool. Een van de grootste dragers in de kast. Deze is echt bedoeld voor grotere kinderen.
Lennylamb is een Pools merk dat oorspronkelijk geweven doeken maakt. Maar ondertussen hebben ze ook verschillende fijne dragers. Al hun dragers worden gemaakt van de doeken die ze produceren. Ze hebben een grote variëteit aan doeken en dus ook veel keuze in motiefje op de dragers. De nieuwste in hun assortiment is deze (en dus ook een van de nieuwere dragers in mijn kast)

Dit is een full buckle drager. Je moet dus nergens knopen. Deze is geschikt voor kinderen tussen maatje 86/92 en maat 128/134. Naar leeftijd toe wil dat dus zeggen vanaf ongeveer 18-24 maanden tot een eind in de lagere schooltijd. Het rugpand is in de breedte aan te passen aan de heupband door middel van klittenband. En wat heel fijn is, ze hebben er een leeftijdsindicatie bijgezet. Je hebt dus een beetje een richtlijn van waar je ongeveer de klittenband moet vastzetten. In de hoogte is het rugpand aan te passen met laddergespen op het rugpand. De band die ervoor zorgt dat het rugpand effectief korter of langer word is heel mooi weggewerkt in het rugpand zelf.

Als ouder kan je deze drager aanpassen aan je wensen. De schouderbanden kan je in 2 richtingen aanspannen. Maar net wat jij het fijnst vind. En bij de aanhechting van de schouderbanden aan het rugpand vind je laddergespen die bij dragers op deze plaats PFA (perfect fit adjuster) genoemd worden. Hiermee kan je de plaatsing van de schouderbanden bepalen. De gesp op de heupband is een minder gebruikelijke gesp voor een drager, maar werkt zeker even goed.

Wat vind ik er zelf van? Zelf zou ik hem niet onmiddellijk gaan gebruiken voor kinderen in een maatje 86 omdat er dan heel veel stof bij elkaar zit onder de billetjes. Maar verder is dit zo een van die dragers waar ik alleen maar enthousiast over kan zijn. Momenteel is dit de drager die op iedere wandeling mee gaat. Hij past voor mijn 3 kinderen en door de aanduidingen in de heupband is hij heel makkelijk en snel aanpasbaar. Enkel het printje kiezen bleek hier voor zware discussies te zorgen dus in de toekomst kiezen mijn kinderen niet meer mee als ik een nieuwe drager bestel. De specifieke en typische vorm van de lennylambtailleband zit helaas niet voor iedereen even fijn, dus eerst passen is bij deze zeker van belang omwille van de grotere en zwaardere kindjes die je lijf dragen.

- Iedere drager heeft een pasvorm. En ieder persoon is anders. Niet iedere drager past voor iedere persoon. Daarom is goed passen voor je een drager koopt van groot belang -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.