Week 174: Easyfeel preschool

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 12:27

Deze week trekken we opnieuw naar Azië, naar India meerbepaald. Easyfeel doet het ondertussen ook goed in Europa, en dan zeker hun grote kleuterdragers. Deze keer kijken we naar de niet verstelbare preschool.

Deze fullbuckle drager heeft een stevige dikke tailleband, die toch best smal afgesteld kan worden. De schouderbanden zijn eveneens dik, maar zachter en normaal van breedte. Bovenaan zitten er pfa's waardoor je kan variëren met de lengte of positie van de padding. De schouderbanden zijn slechts in 1 richting aanspanbaar, naar onderen, of richting rugpand toe.

Het rugpand zelf is dus niet verstelbaar, dat betekent niet aanpasbaar in breedte en hoogte, deze drager heeft dus gefixeerde maten van ongeveer 116 tot en met 134 als maatvoering.

Het vaste slaapkapje is voorzien van dubbele lintjes, en kan in het rugpand zelf opgeborgen worden in een niet zichtbaar ingewerkt zakje.

De drager is gemaakt van soepele draagdoekenstof, en het rugpand bestaat uit meer dan 3 lagen. Dat en de dikkere padding in schouderbanden en tailleband maken dat het best een logge drager is.

De drager is tevens voorzien van dikke legpadding en komt met een handige opbergzak met rits.

 

Wat vinden we er zelf van? De drager is robuust, zonder meer, maar het is wel een eenvoudige drager zonder al te veel gespjes. De padding is log en dik, maar zit wel comfortabel en aangenaam, zeker voor de grotere lagere school kinderen. De tailleband heeft bij de hollere rugmama's wel de neiging om in te plooien. Dat logge karakter maakt ook dat de drager niet klein opplooibaar is, het opbergzakje is voorzien van een handig handvat, want je kan hem niet meteen nog bij in een tas proppen.

 

-Iedere mens heeft een ander lichaamsbouw, en elke drager is anders. Een miskoop vermijden doe je door uitgebreid te passen of een drager bij jouw lichaam past.-