Week 175: Isara preschooler

Gepubliceerd op 20 mei 2024 om 19:19

We blijven deze week even bij de grotere kleuterdragers. Dit keer de Isara preschooler.

Diegene die ons al langer volgen weten dat wij wel fan zijn van dit Roemeense draagmerk. En met deze draagzak scoren ze eveneens goede punten.

Deze fullbuckle draagzak voor de grotere kinderen is zowel in de breedte als in de hoogte aanpasbaar. De breedte pas je aan een door middel van een tunnelsysteem met klittenband op de tailleband. De band zelf is half stevig, dunner en soepel gevoerd. De hoogte van het rugpand pas je aan door middel van onderste gespjes aan de zijkant van het rugpand, onder de pfa's. Hierdoor is deze draagzak te gebruiken vanaf een flinke maat 86, eerder 92 tot en met ongeveer maat 122.

De schouderbanden zijn zoals steeds bij smal, niet te dik zacht gevoerd, bovenaan voorzien van pfa's (hierdoor kan je de afstelling van de padding regelen) en onderaan voorzien van een klik gesp, hierdoor zijn de banden ook gekruist de dragen en kan je gedeeltelijk in beide richtingen aanspannen.

Het slaapje is zoals steeds bevestigd met drukknopen, en aan de zijkant van het rugpand is elastiek ingewerkt zodat het mooi aansluit.

Wat vinden wij er nu van? Deze draagzak is een fijne elegante en zachte uitvoering van een fullbuckle voor grotere kinderen. Voldoende verstelmogelijkheden die zichzelf uitwijzen. De drager is licht en compact opvouwbaar. De aaibare en elegante stoffen bieden voor elk wat wils. De schouderbanden zijn ook voor wat fijnere mensen kort genoeg af te stellen.

 

- Iedere draagzak is anders van snit en elk lijf heeft een andere vorm. Vermijd een miskoop en ga uitgebreid passen voor je overgaat tot je aankoop.-