Week 165: Diva Milano Mei Tai baby

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 16:30

Vandaag bespreken we het kleine broertje van de meh dai van het elegante Italiaanse merk Diva Milano. 

Deze mooie en zachte drager is eentje waarbij je zowel de tailleband als de schouderbanden knoopt. In essentie een vierkante lap stof met knooplinten aan. Zowel de schouderbanden als de taillebanden staan ongeveer op 45 graden schuin ingepland in het rugpand.

Deze babyversie is aanpasbaar in breedte voor een baby vanaf maat 50/56 tot ongeveer maat 86. De breedte is aan de onderkant van het rugpand te versmallen door middel van een touwtje. De hoogte kan je niet verstellen maar door de tailleband te twisten kort je dit wel in.  De zijkanten van het rugpand zijn voorzien van een ingewerkte lichte elastiek voor een mooiere pasvorm. Aan de bovenkant van het rugpand is een touwtje ingewerkt. Het slaapkapje zit vast aan het rugpand. 

De schouderbanden zijn stukken doekbanen op halve doekbreedte die niet voorzien zijn van enige padding en meteen wijd uitspreidbaar zijn. Op de schouders werden twee keer 2 D-ringen voorzien voor het bevestigen van het slaapkapje. 

 

Wat vinden we er zelf van? Het is een simpele meh dai van mooie elegante en zachte luchtige draagdoekenstof. De hoogte had misschien bijkomend ook door middel van een echt inkortsysteem aanpasbaar geweest voor een mooiere pasvorm. De banden kunnen meteen mooi uitgespreid worden zodat een fijne verdeling en individuele afstelling mogelijk is. Daarnaast is de drager compact op te bergen. 

 

- Iedere drager heeft een andere pasvorm en elk lijf is uniek. Wil je een miskoop voorkomen dan is uitgebreid passen een must. -