Week 151: Soul Slings fullbuckle toddler

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 20:08

We trekken vandaag nog een keer naar het verdere Oosten. Deze Soulslings uit India is de fullbuckle toddler versie.

We hebben reeds een paar fijne ervaringen met de dragers van Soul, met de verstelbare versies althans. In dit geval is er niets aan te passen aan de zitting van de draagzak. Het is een eenvoudiger drager met gespen met een voorgevormd rugpand in 1 maat. De toddler pas ongeveer voor een kind vanaf maat 74/80 tot ongeveer maat 92/98.

Deze drager heeft een mediumzachte tailleband met gesp aan de linkerkant bij rugdragen en gevulde schouderbanden met zelfde padding als in de tailleband, die breed starten maar taps toelopen en een lichte kromming volgen. De schouderbanden zijn voorzien van pfa's of perfect fit adjuters. 
Je kan zowel onderaan de schouderbanden als bij de aanhechting halverwege het rugpand de webbing aanspannen, dus fijn in twee richtingen, telkens door een laddergesp. De drager is eveneens voorzien van een vast slaapkapje.

Wat vinden we er zelf van? De drager is simpel, zacht, want zoals steeds bij Soul gemaakt van hun fijne draagdoekenstof. De tailleband is voor mij persoonlijk heel aangenaam, dun en zacht maar niet slap. De schouderbanden met hun brede vorm en taps uiteinde liggen niet bij iedereen even mooi op het lichaam. Deze toddler is basic, niet bulky, met een leuk printje en eenvoudig foolproof te dragen. 

-Ieder van ons is anders gebouwd. Elke drager zit anders in elkaar. Of jij en de drager een match zijn, kom je enkel te weten door goed te passen. -