Week 146: Lovaloom Meh Dai Toddler

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 18:57

We trekken deze week naar het zuiden, naar la bella Italia meerbepaald. Lovaloom is een elegant draagdoekenmerk met luxestoffen.

Alles van ontwerp tot uitvoering vindt plaats op Italiaanse bodem, en ook de stoffen zelf zijn vervaardigd in eigen land. En met de missie om elke moeder een wonderbaarlijke emotie mee te geven tijdens het eerste jaar van haar kind kan dit Lovaloom dus meteen op het favorietenlijstje.

De drager zelf is heel basic, niet te veel tierlantijntjes, mooi en elegant in zijn eenvoud. Het is een meh dai, dat betekent dat er geen gespen aan te pas komen maar dan alles door middel van lange stofbanen geknoopt dient te worden. 
De drager heeft een rugpand dat in hoogte en breedte aan te passen is met behulp van touwtjes. Zo past deze toddler versie ongeveer vanaf maat 80 tot maat 110.

Noch de schouderbanden, noch de tailleband is gevuld. De schouderbanden zijn bijna halve doekbreedte en eerder aan de kortere kant. 
Er is geen slaapkapje aanwezig.

Wat vinden we er zelf van? De drager is gemakkelijk om te doen en ook het verstellen ervan lukt tamelijk eenvoudig. De touwtjes zijn vlot te knopen en ruw genoeg zodat ze blijven zitten. De schouderbanden hadden breder gemogen, zeker voor zwaardere kindjes is meer gespreide ondersteuning aangenamer. Ook de lengtes is maar net aan, deze drager is dus niet geschikt voor dames met een stevig maatje meer, al zijn er altijd manieren om aan te passen. 


-Iedere drager heeft een andere vorm, elk lichaam is anders gebouwd. Of deze voor jou geschikt is, weet je pas na uitgebreid passen. -