Week 140: Kaami hybrid duoflex toddler

Gepubliceerd op 18 september 2023 om 00:26

Dit Duitse merk is opgericht door een moeder/draagconsulente vanuit de liefde voor haar kinderen en liefde voor het materiaal, mat als doel om de band tussen ouders en kinderen te versterken. Tegelijkertijd staat een modieus design hoog op schaal, casual chic wordt dan ook gecombineerd met hoge kwaliteit. Het zijn praktische, zachte producten van hoge kwaliteit voor coole ouders en gelukkige baby's. Liefde die je kunt voelen.

Deze Kaami hybrid duoflex draagzak is een fullbuckle draagzak met een leuke extra: de tailleband is afritsbaar, en zo vorm je in een paar seconde een onbuhimo van je drager. 
Die tailleband zelf is stevig maar niet te hard gevoerd en heeft een hele lichte kromming. 
De breedte van het rugpand kan met een ingewerkt touwtje wat versmald worden. 
De schouderbanden zijn zacht gevoerd en niet te breed of smal. Ze hechten onderaan het rugpand aan, net boven de afritsbare tailleband. 
Het rugpand is naast de touwtjes niet verstelbaar in hoogte. Hierdoor past deze drager ongeveer vanaf maat 86 tot ongeveer 110.

De schouderbanden zijn voorzien van pfa's, perfect fit adjusters. Het slaapkapje is vast aan het rugpand. 

Wat vinden we er zelf van? De drager voelt zacht soepel aan, en het merk heeft mooie printjes om uit te kiezen, wat zeker een pluspunt is. Het rugpand is voorzien van coupenaden waardoor er een mooie zit ontstaat. Het goed sluiten van de rits van de tailleband is wel een dingetje, anders komt die open te staan met het naar achter brengen. Het omvormen van een gewone fullbuckle draagzak naar een onbuhimo gaat snel en kan je zelfs uitvoeren als je de drager al om hebt. De schouderbanden zijn tamelijk lang gevoerd. Hierdoor kan je ze niet helemaal strak trekken als je zelf wat kleiner bent. Ook jammer dat je de optie om aan te hechten op het rugpand niet hebt.  

-iedere draagzak heeft een ander model, net zoals elk lichaam anders gebouwd is. Voorkom een miskoop en ga uitgebreid passen.-