Week 138: Beco toddler

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 15:25

Beco is een Amerikaans bedrijf opgericht door een Tsjechische immigrante die uitging van het idee dat liefde het geluk van de ander boven dat van jezelf stellen is, gebruikte om babydragers te maken. Beco staat volgens haar dan ook voor met liefde dragen.

We bespraken eerder al een model van Beco, en nu is hun toddler aan de beurt. Het is in wezen een simpele fullbuckle draagzak, zonder ingewikkelde afstelmogelijkheden.

De drager heeft een niet verstelbaar rugpand dat past vanaf een hele flinke maat 86, eerder 92 soms tot ongeveer maat 110. 

De tailleband is van stevig materiaal en voorzien van een dual adjustable gesp, deze zit dus in het midden en kan je in beide richtingen aanspannen. In het midden van de tailleband zit een klein zakje. 

De schouderbanden zijn halfzacht gevoerd en dik genoeg. Aan de onderkant zit webbing met een klikgesp zodat je de banden ook gekruist kan dragen. Aanspannen is wel slechts in 1 richting mogelijk, en er zit een extra lusje webbing door de gesp wat je eerst moet los zetten alvorens je kan aanspannen. Bovenaan de schouderbanden zitten pfa’s, perfect fit adjusters, zodat je de banden kan inkorten. 

De drager is voorzien van een slaapkapje dat je middels drukknopen bevestigd, en er is ook een extra tasje voorzien, eveneens met drukknopen te bevestigen. 

 

Wat vinden we er zelf van? De dager is simpel in zijn eenvoud en heeft goede verhoudingen, zeker als je een kindje hebt dat graag met de armen binnenboord zit, is het rugpand mooi hoog genoeg. Ook de twee extra opbergmogelijkheden zijn een plus. De gespen aan de schouderbanden zijn wel lastig, je moet al goed weten hoe deze werken voor je doorhebt wat en hoe je kan aanspannen.

 

- Iedere persoon is uniek, en elk model drager is verschillend. Wil je weten of beide bij elkaar matchen, dan is uitgebreid passen van groot belang.-