Week 133: Kinderkraft Milo

Gepubliceerd op 31 juli 2023 om 17:35

Kinderkraft, een van origine Pools merk, met als basismotto ‘maak het ouders gemakkelijk’, heeft ook een paar draagzakmodellen op de markt. Deze fullbuckle Milo is een simpele niet verstelbare lichte draagzak. Niet verstelbaar in de breedte althans, de hoogte kan je wel aanpassen door middel van gespen bovenaan het rugpand en de schouderband. Hierdoor past deze drager ongeveer van maat 68-86.

De tailleband en schouderbanden zijn beide smal, en licht gevoerd, de tailleband halfzacht, de schouderbanden zacht en ook de binnenkant van het rugpand is van een fijne zachte stof gemaakt. De schouderbanden kunnen zowel recht als gekruist gedragen worden, maar zijn slechts in één richting aan te spannen, namelijk weg van het rugpand.

De drager komt zonder legpadding en slaapkapje. 

Wat vinden we er zelf van? De drager is heel erg simpel, maar heeft net als de andere modellen van Kinderkraft een ietwat gek model met niet helemaal kloppende verhoudingen. Ook staat het rugpand bovenaan open, het is wat te wijd. De stof en subtiele print voelen licht en wel aangenaam. 

- Iedereen is anders en elke drager is dat ook. Ga dus zeker uitgebreid passen om een miskoop te vermijden.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.