Week 131: Love&Carry meh dai

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 21:57

Deze week gaan we op reis naar Oekraïne voor deze Love&Carry. Dit meh dai model in een voorgevormde drager zonder gespen. Zowel de tailleband als de schouderbanden moet je knopen. 

Het rugpand is zowel in de breedte als in de hoogte aan te passen met touwtjes in een tunnel en een koordstopper. Zo is deze draagzak pasbaar te maken voor een kleine baby van ongeveer maat 50 tot ongeveer maat 80. 

De tailleband is smal en gevoerd met halfzachte padding. De schouderbanden zijn niet gevoerd, zodat je ze mooi kan uitspreiden over jouw schouder en de billen van je kindje. De drager is gemaakt van aangename draagdoekenstof, waardoor er leuke motiefjes mogelijk zijn.

Net zoals de meeste meh dai draagzakken kan je ook deze gebruiken als schortmodel draagzak. 

 

Wat vinden we er zelf van? Door het verkeinsysteem is de drager heel mooi passend te maken voor een kleine baby, de touwtjes in de tunnels aan de zijkant zijn voorzien van een verdikkingsstiksel zodat de koordstopper niet terugglijdt. De gevoerde tailleband voorkomt dat de stof snijdt in je mamabuikje. De schouderbanden zijn fijn spreidbaar en voldoende lang. Verder zijn er geen gekkigheden aan deze drager wat maakt dat hij heel simpel maar toch doeltreffend in gebruik is.

 

-Elke drager heeft een andere vorm, en elke persoon heeft een ander lichaam. Misschien past deze drager op jouw lichaam, maar misschien ook niet. Passen is dus nog steeds de boodschap. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.