Week 129: Hoppediz Nabaca

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 22:28

Vandaag kiezen we opnieuw voor een drager van het Duitse merk Hoppediz. Dit keer gaan we voor de Nabaca ofte de natural baby carrier.

Deze halfbuckle behoort tot de moduleerbare draagzakken. Dat betekent dat de drager samen te stellen is uit verschillende onderdelen, zo heb je verschillende taillebanden, rugpanden in verschillende maten, schouderbanden die wel of niet uitspreidbaar zijn, en steeds te knopen.

Bij de basisset komen standaard twee rugpanden, maat S en maat M, passend voor baby's vanaf maat 50 tot en met maat 86. De schouderbanden zijn hier 8 cm breed (t.o.v. 7cm) en de tailleband is een stuk langer dan die van de regularset.

Als accessoire kan je het grootste rugpand los bij kopen zodat de drager past tot maat 104. Heb je liever niet de gevulde schouderbanden maar eerder schouderbanden om uit te spreiden dan kan je die ook los aanschaffen.

De tailleband zelf maakt een mooie curve en is halfstevig gevuld, net zoals de schouderbanden. Het rugpand is telkens in breedte aan te passen door een systeem met klittenband op de tailleband.

Wat vinden we er zelf van? De snit van de rugpanden maakt een mooie diepe M-houding perfect mogelijk. Het wisselen van een rugpand vraagt wel wat werk en tijd en is niet op 123 gedaan. De schouderbanden plaats je met een klik gesp op het rugpand vast. Je kan kiezen of je ze met een tegendraadscurve plaatst of net met een gewone curve, afhankelijk van wat je persoonlijke voorkeur is. De drager doet iets wat log aan, door de stevige padding in schouderbanden en tailleband, maar is fijn comfortabel.

 

-Iedere drager heeft een ander model en ieder persoon heeft een ander lichaam. Of deze draagzak past op jouw lichaam weet je pas na uitgebreid proberen.-

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.