Week 126: Hoptye conversion buckle

Gepubliceerd op 12 juni 2023 om 19:24

Deze Duitse halfbuckle is de voorloper van de eerder besproken Hoptye Advanced.

Voorloper, maar wel in wezen een heel andere drager. Zo is vooral de tailleband heel anders gevormd en gevuld. Bij deze Hoptye buckle is de tailleband namelijk heel slap en amper gevuld, het is eerder een rechte lap die aan weerskanten van het rugpand uitsteekt. Net boven de tailleband is er een verkleinsysteem voorzien met touwtjes, en daarboven nog een tweede set, die iets schuiner ingepland staan voor de echte mini baby’s. Hierdoor kan je de drager niet alleen in breedte mooi smal afstellen maar creëer je ook een soort van pseudotailleband voor de kleintjes. Deze drager is namelijk echt heel mooi klein af te stellen en past al voor een baby in maatje 44/50 tot ongeveer maat 86.

De schouderbanden zijn van halve breedte draagdoekenstof en meteen goed uitspreidbaar. De drager heeft een standaard slaapkapje dat ook weer met touwtjes is vast te zetten. 

Bovenin het rugpand zit ook nog een koordje op de boel te versmallen.

Wat vinden we er zelf van? Deze drager is een fijne halfbuckle, heel erg vergelijkbaar met de meh dai versie, de hoptye conversion, maar dan met een gesp op de tailleband. De zachte vulling vinden we persoonlijk echt een meerwaarde, al is dat natuurlijk erg individueel verschillend. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.