Week 125: Izmi carrier

Gepubliceerd op 5 juni 2023 om 16:42

Deze uit het verenigd koninkrijk afkomstige draagzak is mooi in zijn eenvoud.

Het is een fullbuckle draagzak voor de jongere babies, past ongeveer vanaf maat 56/62 tot maat 86. Er wordt ook een insertkussentje meegeleverd voor de hele kleintjes, maar zoals eerder gezegd is dit nooit een ideale manier om de ergonomische houding te waarborgen.

Full buckle, dat betekent dat de drager volledig klikgespen heeft.

De tailleband is niet gevoerd, en ook niet voorzien van webbing. Er is een verkleinsysteem met klittenband voorzien binnenin, zodat het rugpand in breedte kan aangepast worden. De tailleband is smal, en door het open karakter van de uiteinden met gesp is het hier ook mogelijk om de drager als schortmodel te gebruiken, en eventueel te gaan twisten om de hoogte te gaan aanpassen.

De schouderbanden zijn van stof/canvas en breed om mooi over de schouder te vallen. Er is geen padding voorzien. 

Je draagt deze draagzak met gekruiste banden. De schouderbanden zijn enkel in 1 richting aan te spannen, namelijk bij buikdragen naar achter.

Er is een klein geïntegreerd slaapkapje aanwezig.

 

Wat vinden we er zelf van? De stof is eerder stug, maar het model en de manier om de breedte te verstellen zijn simpel en doeltreffend. Doordat er nergens webbing voorzien is op de tailleband gaat het aanspannen daarvan wel moeizaam. Ook het aanspannen van de schouderbanden naar achteren is tegen de hand en voor veel mensen niet gemakkelijk. 

 

- Iedere drager is anders en anders van model. Ook elke persoon is anders. Ga dus zeker passen om een goede match te vinden. -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.