Week 118: Wrapahula meh dai

Gepubliceerd op 10 april 2023 om 23:01

Deze week steken we de plas over naar het westen en komen we in Groot Brittannië terecht, voor een van mijn persoonlijke favoriete draagdoekenmerken, Wrapahula.

Dit merk maakte mooie zachte draagdoeken en bracht ook een aantal verschillende modellen dragers op de markt, waaronder deze mei dah.

Een meh dai is een voorgevormde drager met lange knoopbanden, die je dus volledig zelf op lengte knoopt. Hierdoor krijg je een soortgelijke gevoelsbeleving als een doek. 
Deze wrapahula is volledig omkeerbaar te dragen: net zoals de originele doek waarvan de drager gemaakt is heeft de draagouder dus de mogelijkheid om te kiezen welke kant gebruikt wordt. 
De drager zelf is niet aanpasbaar in hoogte of breedte en past hierdoor vanaf een flinke maat 74 tot en met ongeveer maat 92. Ook voor de draagouder zijn er geen verstelmodelijkheden, maar met de brede, niet gevulde knoopbanden heb je verschillende afknoopmogelijkheden. De tailleband is voor een deel zacht gevuld met een typisch stiksel waardoor je het merk zo herkent. 

Wat vinden we er zelf van? Een meh dai zoals deze is een hele simpele zachte drager, waarbij je mogelijkheden hebt, maar ook gewoon rechttoe-rechtaan kan dragen. Het rugpand zelf heeft een verhoogde boog die weinig meerwaarde heeft, eerder iets te hoog komt voor het kindje, de tailleband zit daarentegen zeer aangenaam. En de stof is zacht en mooi, het oog wil ook wat natuurlijk.

 

- Iedere drager heeft een ander model, ieder mens een ander lichaam. Ga dus zeker passen en zodat je weet wat je koopt. -

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.