Week 119: Tula halfbuckle

Gepubliceerd op 17 april 2023 om 12:00

Tula, een merk dat we al eerder aan bod lieten komen, heeft naast de eerder genoemde modellen ook een half buckle uitgebracht en deze week leggen we deze onder onze kritische loep.

Halfbuckle, dat betekent dat de tailleband een klikgesp heeft als sluiting en dat de schouderbanden lange banden zijn die je wikkelt en knoopt. De tailleband is dezelfde als we van de andere tula modellen gewend zijn, halfhard gevoerd met een lichte kromming. De schouderbanden zijn op de schouder smal en gevoerd, uitlopend in iets bredere banden, maar niet zo breed als halve doekbreedte.

De drager is aanpasbaar in de breedte doormiddel van verstelbare knoopjes aan de binnenkant van de tailleband. De hoogte pas je aan doormidden van laddergespen bovenaan het rugpand. 
Hoewel de verstelbaarheid heel erg lijkt op de Tula free to grow valt het model toch lichtjes anders, de typische wijde bovenkant van Tula valt minder op bij deze halfbuckle. Deze drager past eveneens van maat 56/62 tot ongeveer 92.

Grote troef van Tula is hun commercialisatie en de leuke printjes. 

Wat vinden we er zelf van? Net zoals de andere modellen van Tula is ook deze drager eerder wijd bovenaan, wat maakt dat hij voor de meeste kleine baby's onvoldoende steun geeft. Verder is de leuke print fijn, maar de knoopbanden in canvas zijn toch niet zo fijn als die van draagdoekenstof. De breedte is ook echt ontoereikend, en biedt weinig meerwaarde.

-Iedere drager is anders, elk persoon is anders. Ga voor je koopt goed passen, zo weet je of deze specifieke drager ook bij jouw lichaam matcht.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.