Week 114: Babymonkey carrier

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 09:46

Deze week nemen we jullie mee naar het zuiden, naar het zonnige Italië. Daar ligt de oorsprong van deze Babymonkey carrier.

De Babymonkey is een fullbuckle draagzak die aanpasbaar is in de breedte en hoogte door middel van touwtjes die verwerkt zitten in het rugpand.

De tailleband is stevig gevoerd en is aan de binnenkant bekleed met meshstof net zoals de schouderbanden, hierdoor is er meer circulatie mogelijk zodat het geheel minder warm aanvoelt. De tailleband is voorzien van een zakje, afsluitbaar met een rits, ideaal voor je mobiele telefoon, je sleutels of eventueel wat vochtige doekjes en een reserveluier.

De schouderbanden zijn niet te breed en zacht gevuld, voldoende dik, en bovenaan voorzien van pfa's. Hierdoor kan je perfect de lengte afstellen. Op het einde van de schouderbanden zit een laddergesp, met aan de webbing (=zwarte band) een vaste beveiligde driepunts klikgesp. Hierdoor kan je de schouderbanden ook gekruist dragen. Bovendien is deze drager voorzien van bevestigingen zowel op het rugpand als op de tailleband, zodat kleine baby's ook een mooie bolle rug kunnen aannemen. Je spant de schouderbanden in één richting aan, namelijk naar onderen.

De touwtjes met stopper in het rugpand maken de dragers verstelbaar in hoogte en breedte, waardoor deze geschikt is vanaf ongeveer maat 62 tot ongeveer maat 92. Ook boven aan het rugpand bevinden zich touwtjes zodat de wijdte bovenaan kan verminderd worden. 
Het rugpand en de bovenkant van tailleband in schouderbanden is gemaakt uit zachte draagdoekenstof, ook het vast slaapkapje is van dezelfde stof.

Wat vinden we er zelf van? Babymonkey heeft zachte draagdoeken met leuke printjes die ze gebruiken voor hun dragers en dat is alvast een meerwaarde. Ook de keuze voor meshstof aan de binnenkant is een plus, al is niet iedereen daar even grote fan van op de blote huid. De drager is fijn verstelbaar, maar de koordstoppers durven al wel eens lossen, een extra knoopje er in is dus geen overbodige luxe. De tailleband heeft een aangename vorm, de schouderbanden staan tamelijk breed ingepland, wat maakt dat voor de wat smallere medemens deze drager te wijd zal zijn bovenaan en de schouderbanden de neiging hebben om af te zakken. Het afsluitbarezakje is niet heel groot, maar aan de binnenkant voorzien van een waterafstotende laag.

 

-Iedere drager heeft een ander model, iedere mens is anders gebouwd. Hierdoor is het belangrijk dat de drager mooi past op je lichaam. Ga dus zeker goed proberen voor je iets koopt.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.