Week 113: Isara Quick & tie

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 18:06

Deze week bekijken we de Isara Quick & tie, een halfbuckle met uitspreidbareschouderbanden

Dat we van zijn van Isa ra lieten we al eerder merken. Het Roemeense draagdoekenmerk heeft namelijk hele fijne printjes en stoffen en maakt elegante draagzakken.

De laatste nieuwe in de Quick familie is deze halfbuckle. Dat betekent dat de tailleband sluit met een klikgesp en dat de schouderbanden lange knoopbanden zijn.

Net zoals bij de andere van de familie is de tailleband licht gebogen en half stevig en verstelbaar met een systeem waarbij de klitte band in hoogte en breedte aanpast zodat we terug. Smaller en korter wordt. Door dit simpel systeem past de draagzak ongeveer vanaf maat 56 tot ongeveer maat 92. De schouderbanden zijn niet gevoerd en meteen uitspreidbaar over je schouder. 

Wat vinden we er zelf van? Het is een fijne aanvulling, met dezelfde voordelen als nadelen, die we eerder al zagen bij de Quick fullbuckle en halfbuckle. De schouderbanden staan eerder schuin ingepland, wat een mooie spreiding over je schouder vergemakkelijkt, maar niet iedereen fijn vindt zitten. Verder is de bovenkant eerder wijd en het rugpand eerder kort. Het verstelsysteem is eenvoudig en ingenieus tegelijk.

 

- Iedere draagzak heeft een ander model, ieder lijf is anders. Ga dus goed passen voor je koopt.-

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.