Week 107: Little Frog toddler XL

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 23:46

Deze week kiezen we opnieuw voor een drager van het Poolse Littlefrog.

Dit keer schittert hun grootste fullbuckle drager op onze blog. Het is dus een draagzak waarbij je de tailleband en schouderbanden vastklikt met een gesp. 
Net zoals eerder wordt ook deze drager gemaakt van hun eigen zachte en mooie draagdoekenstof. Hierdoor is het een mooi passende drager. 


De tailleband is zacht gevuld en heeft een lichte curve, de schouderbanden zijn dikhalfzacht gevuld en eerder breed. De drager is voorzien van een afneembaar slaapkapje. 

Deze draagzak is verstelbaar van maat 86/92 tot en met ongeveer maat 122. Dit wordt bereikt door de drager te versmallen en te verkorten in het rugpand. Het versmallen doe je door middel van klittenband aan de achterkant van de tailleband, het inkorten doe je met gespen aan de zijkant, waarbij de webbing in de drager ingewerkt zit.

Wat vinden we er zelf van? De tailleband is aangenaam en de klittenband om te verstellen is voorzien van aanduidingen. De schouderbanden staan niet te schuin ingepland, wat maakt dat de drager mooi op de schouder te dragen is. Bovenaan het rugpand is een elastiek ingewerkt zodat het bovenaan niet te wijd staat. Het verstelsysteem is netjes in te werken zodat de stof netjes bijeengehouden wordt. Ook de verscheidenheid aan printjes is een plus. Minpuntje aan deze drager is de lange vulling van de schouderbanden. Dit maakt dat hij voor kleinere of fijner gebouwde mensen niet kort genoeg afgesteld kan worden.

 

- Iedere draagzak is anders van model, zondag moet mooi op jouw lijf passen. Ge dus uitgebreid proberen voor je koopt. -