Week 105: Diva Milano One

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 17:41

Deze week trekken we opnieuw naar het zuiden, om uit te komen in Italië, waar deze Diva Milano zijn oorsprong vindt.

Deze The One is een verstelbare fullbuckle draagzak. Dat betekent dat de draagzak aanpasbaar is voor de grootte van de baby en volledig af te stellen en aan te passen voor de draagouder met behulp van gespen.

Diva Milano staat bekend voor zijn zachte en elegante draagdoeken, maar ook comfortabele kleding waaronder voeding en zwangerschapskledij. Ook hun dragers werden gefabriceerd van de soepele draagdoekenstof. The One is daardoor een drager die zich mooi voelt naar het lichaam.

De tailleband is medium hard en eerder dun gevoerd en heeft een lichte curve. Hij loopt in een tunnel van het rugpand en is voorzien van klittenband waarmee dat rugpand kan versmald worden. Ook werden er aanpasbare elastieken bevestigd zodat je de drager netjes kan opbergen.

De schouderbanden zijn zacht en soepel gevoerde en eerder aan de bredere kant. Ze lopen recht zodat het mogelijk is om zowel gekruist als recht te dragen en je hebt de mogelijkheid om in twee richtingen aan te spannen. Het rugpand wordt ingekort door riempjes met laddergesp aan de zijkant die bovenaan het rugpand, net op de schouderbanden, staat. Hierdoor past deze drager van een flinke 56 tot ongeveer maat 92.

De drager is verder voorzien van een afneembaar slaapkapje. 

Wat vinden we er zelf van? De drager zit comfortabel en is eenvoudig te verstellen. Waar de meeste dragers vaak te wijd zijn bovenaan is dat bij deze minder het geval. De stof voelt comfortabel aan en de drager zelf oogt elegant. De banden zijn wel tamelijk lang gevoerd, wat maakt dat deze wellicht niet geschikt is voor een kleiner iemand.

-Iedere draagzak heeft een andere vorm, net zoals elk lichaam anders van vorm is. Daarom is passen voor je koopt zo belangrijk. -