Week 101: Lennygo baby

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 13:21

Deze week eentje die ook onze aandacht verdient, ondanks het niet verstelbare karakter van deze mooie fullbuckle draagzak: de lennygo baby (voorheen de lennylamb baby).

Deze drager wordt eveneens gemaakt van de fijnste doeken van het Poolse Lennylamb. De snit is niet meer veranderd sinds de lennygo aanpassingen er kwamen, waardoor je dus nog steeds eenmotorige fijne diepe zit kan maken met deze drager. 
De typische lennylamb tailleband is echt gevoerd en loopt onderaan breed uit, met een stevige curve. De schouderbanden zijn bij de nieuwe versie dikker maar nog steeds zacht gevoerd voor meer comfort. Deze drager is initieel gekend vanwege zijn typerende slaapmutsje. 
De drager is zoals gezegd niet aanpasbaar voor je kindje, past van maat 68 tot ongeveer maat 86. 
De schouderbanden kunnen gekruist gedragen worden en kunnen in beide richtingen aangespannen worden. Verder heeft deze drager ook nog pfa's (perfect fit adjusters) ter hoogte van de bovenkant van de schouderbanden om zo de lengte van de padding te verkleinen en vergroten.

Wat vinden we er zelf van? Het is een aangename drager, de zachte tailleband is voor vele vrouwen een plus, al is de typische vorm niet op elk lichaam geschreven. De verdikte schouderbanden zijn een fijne aanpassing, de smallere webbing en andere gesp van de tailleband hebben weinig meerwaarde. Het slaapmutsje is in dit geval wel een goede toevoeging omdat je op deze manier heel goed enke het hoofdje wat beschutting kan geven zonder je kindje half te moeten afdekken.

 

- Iedere draagzak heeft een ander model. Elke persoon heeft een andere lichaamsbouw. Of 1 + 1 voor jou 2 is weet je pas als je uitgebreid gaat passen en proberen. -

1