Week 91: Lovaloom meh dai baby

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 11:18

Lovaloom is een 100% Italiaans merk met en luxueuze uitstraling, fijne patronen en zachte soepele materialen.

Voor hun draagzakken maken ze gebruik van hun eigen draagdoekenstof. De Lovaloom meh dai is een simpele, elegante voorgevormde drager die je volledig moet knopen.

Door middel van touwtjes kan je zowel de breedte als de hoogte van het rugpand aanpasssen zodat deze drager passend kan gemaakt worden voor een flinke newborn in maat 50/56 tot ongeveer een baby met maatje 80. Het is dus vooral een drager voor de eerste periode. 

De schouderbanden zijn niet gevoerd en kunnen meteen gespreid gedragen worden over schouder en rug. De tailleband is ook niet gevoerd en het rugpand bevat ook geen legpadding. Het is een lichtgewicht draagsysteem dat een ideale combinatie biedt tussen een doek en een klikdrager.

 

Wat vinden we er zelf van? De drager is door de koordjes mooi op maat te maken, al zou je kunnen zeggen dat de versmalling onderaan voor de draagouder wel duidelijk voelbaar is op de buik, maar dat geldt niet voor iedereen. De banden zijn niet heel erg lang, voor hele brede en grote mensen waarschijnlijk nipt. Deze drager is stijlvol en elegant, maar mist legpadding, net op de plaats waar het verkleintouwtje dicht onder de oppervlakte loopt. Dit zou wel eens wat drukplekken kunnen opleveren bij kleine baby's.

 

- Iedere drager heeft een ander model, net zoals ieder lichaam anders gebouwd is. Ga dus goed uitgebreid passen voor je koopt, zo vermijd je een miskoop. -